Vanilla Stage

To be continued…

Vanilla Stage

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe website van Vanilla Stage. Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten en wat we je allemaal gaan aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Zo houden we je graag op de hoogte.

Houd verder half november alvast vrij in je agenda, want dan gaat onze vernieuwde site live.

In ’t kort

Vanilla Stage is een initiatief om venues, artiesten, boekers en andere spelers in de muziekwereld gemakkelijk met elkaar in contact te brengen. Vormgegeven voor en door mensen bij wie de passie voor muziek en entertainment door de aderen stroomt.

Vanilla Stage zal artiesten de mogelijkheid bieden zich online te presenteren. Venues met een kosteloos account krijgen de mogelijkheid gemakkelijk en snel artiesten te zoeken en boeken. Waarbij er keuze is uit wel 90 genres én er gezocht kan worden op daadwerkelijke beschikbaarheid. Via de site kan meteen een offerte aangevraagd worden. Die offerte komt dan bij de artiest óf boeker terecht, net wat voor jou van toepassing is. Het fijne is dat hier zowel voor de artiesten als voor de venues geen afzonderlijke kosten per boeking aan verbonden zijn! Ook brengt Vanilla Stage NOOIT commissie in rekening.

Klinkt goed toch? Om niets te missen kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo weet je meteen wanneer onze nieuwe site live staat. Rock on!

We want more!

Voornaam:

 

Achternaam:

 

Email: